Surprize , surprize …

Standard

Azi am avut o surpriza foarte placuta .De fapt surpriza a avut-o sotul meu  unic si legitim, ca eu am fost complice , stiam ce i se pregateste . Fiindca va fi ziua lui luni s-au gandit prietenii (care nasi , care fini, ca tot o cumetrie pe noi ) sa-l viziteze neanuntat . Ba chiar se scuzasera toti ca le e imposibil sa ajunga, ca e naspa la munca…  Azi l-au luat ca din pat , ca in pat se si afla . Au plecat pe la 4 dimineata de pe litoral si la 9 si un pic au dat navala in casa , mai ca dicotii aia de ieri , de la serviciu .

Nu mai e nevoie sa spun ca toata lumea se simte bine , ca s-a dus deja un bax de bere (si e abia ora sase ), nu ai e nici canicula. nici tantari… Au adus oamenii niste monstrii de pesti de Dunare , stiuci si somni , care abia s-au oprit din clocotit in ceaun . Spanac,salivezi ? O sa pun si poze, adica o sa puna Nasu, ca e mai tehnic…

Azi a fost asa , de incalzire , batalia serioasa incepe de maine , cand o sa incingem si gratarele ( ca mai e peste si de saramura , plus ca eu fac cele mai bune frigarui asortate) deci cred ca n-o sa pot semna condica pe blog . Ei , nu cred sa fie jale mare printre fanii mei , aia doi ( ca mai multi de Fane nu cunosc ) . Va doresc sfarsit de saptamana placut ( nu vreau sa zic uichend, sa le fac americanilor in ciuda ) , vreme racoroasa si digestie usoara la gratare .

P.S.  Daca se lasa cu bataie in vreo piata din Bucuresti si nu va descurcati , chemati-ma , ca las totul si vin , ma pricep la imbranceli cu jandarmii .Si cum o sa mai si miros a usturoi… victorie sigura !

6 răspunsuri »

  1. vai…
    fata, pun jandarmii sa te inmoaie.
    numai sa-ti lase destiul ala sa scrii cu el.
    imi faci aicisa pofta si eu n-am un peste in casa?
    phootoo-i salamu’ ma-sii de porc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s