Fapt divers:mitinguri pro si contra

Standard

S-a lansat o noua moda, cea a mitingurilor. E un fel de club in are liber, o excursie cu autocarul pe banii partidelor.Daca tot nu mai avem bani sa iesim cu prietenii la o bere, la o tabla, hai macar la un fluturat de steag si o lozinca, mai socializam si noi… E bine ca iese lumea in strada sa-si sustina un crez, pro sau contra, dar as vrea sa cred ca o fac din propria initiativa, nu chemati, sponsorizati sau obligati de cineva. Daca ceva nu-ti convine , te simti nedreptatit, ai o convigere ferma, iesi si spune ! Striga! Protesteaza, cat mai ai acest drept!

Pe de alta parte nu stiu ce-o fi in capul organizatorilor care aduna lumea la pranz, in plina canicula. E mai dramatic daca lesina cate o baba? Mitingul nu avea aceeasi valoare daca se facea mai pe seara, pe racoare? Sau nu se mai prindea prim-time-ul?

O sa ma duc si eu la un miting, marti, dar la o ora rezonabila, la ora18. E drept ca m-as fi dus si daca era programat la 12 fix, nu puteam sa lipsesc tocmai eu, protestatarul de servici. Daca pretul demiterii lui Base ar fi insolatia mea pe trei zile, as fi de acord, e un pret mic si merita.  Dar cred c-o sa fiu mai eficienta si cu mai multi decibeli in voce la o temperatura sub 35 de grade, vor iesi strigaturile mai puternic.

V-ati prins, nu-i asa, daca ma duc la un miting pro sau contra?

Reclame

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s