Apel umanitar

Standard

Dragi tovarasi si pretini,

Avand in vedere fericitul eveniment care se va petrece peste vreo doua saptamani, respectiv plecarea mea in concediu, cu rezervare la pensiunea Emma de la Sambata de Sus,rog pe cunoscatori si pe cei umblatori prin cele locuri sa-si dea cu parerea despre ce si cum. Daca ati avut experiente neplacute nu fiti sadici, ziceti-mi, sa nu trec si eu prin incercari traumatizante. Daca v-a placut ceva prin zona, recomandati-mi, sa nu va bucurati doar voi de frumusetile patriei.

Stiu cat sunteti de saritori si generosi, asa ca imi pun toata nadejdea in voi sa am parte de un concediu relaxant, ceea ce va doresc si voua.Drept recunostinta , cand voi vizita manastirea, o sa aprind o lumanare pentru voi.La vii, bineinteles :))!

 

Anunțuri

20 de răspunsuri »

  1. 🙂 nu cred c-o sa gasesti multe persoane care au fost la sambata de sus exact la acea pensiune si o sa-si dea cu parerea aici .
    Dar e placut cand poti anticipa momentele de relaxare

  2. Nu te pot nici eu ajuta, nu am fost niciodata, insa am intrat pe net si mi-a placut ce am gasit. Nu cred ca ai motive de ingrijorare, totul va fi bine! Gandeste pozitiv. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s