Oboseala si speranta.Sanchi!:))

Standard

Azi n-am avut timp de postari, am avut activitati profesionale si sindicale importante.Deja sunt obosita.Ma gandesc daca n-ar trebui sa-mi iau o secretara, numai sa dictez si ea sa scrie.Si un maseor( normal ca unul sexi) pentru spondiloza cervicala.Si un valet, sa-mi faca o cafea buna.Si un gadibard, sa ma apere de orice, chiar si de muste.Si un…hoo, fataa, ca nu esti lady Gaga, sa ai asa suita dupa tine.Si nici n-ai castigat la loto, sa ai cu ce-i plati.Si nici spatiu de depoziare n-ai pentru toti.Si nici…Deci, mai hoo!

Azi nu pot sa concep nimic interesant, m-a parasit muza.A naibi muza, a plecat in concediu inaintea mea!Si m-a lasat singura in camaruta mea numita pompos „reanimare neonatologie”, cu laptopul in fata si cu gandurile mult in spate…Am baleiat putin pe alte bloguri, ma simt complexata de ce subiecte „grele” se dezbat, animatie mare, multa revarsare de inteligenta.Si eu? Ce sa va spun eu interesant? ca am fost la negocierea contractului colectiv de munca, ca am sustinut revendicarile sindicalistilor, ca mi s-a parut ca am gasit mai multa bunavointa decat la vechea conducere, ca parca as inclina sa fiu optimista…Iar hoo!

Realizari concrete? Da, se da ceaiul strecurat de la bucatarie, ca inainte arata ca un acvariu, pluteau toate buruienile in el, asta cand avea buruieni, ca de obicei se facea din zahar ars Si cu lamaie, fratilor, ce nu s-a pomenit de la ctitorirea spitalului! Poate urmatorul succes va fi sa se dea pentru personal bere cu lamaie:)).ca sunt fan…
Ce inseamna un manager bun la usa spitalului…Si un sindicat  de nadejde:))

12 răspunsuri »

  1. bai, badigard ma bag eu.
    numa sa dai banu gros, cazare si masa.
    plus bautura si cate 2 femei pe saptamana.
    o roscata duminica si miercurea o blonda.
    si te pazesc de ce vrei tu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s