O atentie, o maslina..VI

Standard

Cioc-cioc! Elly ,deschide, sunt eu, am venit cu daruri.Hai mai repede, nu ma tine cu ele in brate , ca le scap.Bine, stiu ca esti oarba de dragoste si gasesti drumul mai greu, ia-te si tu dupa sonor daca ti-ai pierdut ochelarii, ca uite , bubui cu piciorul in poarta…Ca n-oi fi si surda…

Elly e o fiinta foarte sensibila, pune mult suflet si in ce scrie si in fotografii.Daca mai pui asa mult, fata, o sa cam ramai fara si pe urma o sa imprumuti din vecini…La ea am citit cele mai parfumate povesti, stiu ca e specialista in arome.Asa ca i-am adus un client, pentru un test…

Imi place mult rubrica ta de week-end vesel, dar ce pacat ca saptamana e asa lunga si week-endul asa de scurt…Pana ce termin de zambit, deja e luni.

N-am avut prea mult timp sa caut prin bazar, as fi vrut sa-ti aduc un exemplar de mascul feroce care sa te vindece de orbeala dar nu-mi ajungea bugetul pentru ce am vrut ,iar de-aia, la pret redus, e piata plina, nu merita sa-ti car eu unul pana la poarta.Hai ,ca pana la Craciun gasesc eu ceva competitiv, rabdare sa ai.Si sa fii cuminte, desigur…:))

6 răspunsuri »

  1. Am banuit eu de la inceput ca ne onorezi pe fiecare cu cate o postare 🙂
    Multumesc, Adelina! Frumos…ce pot sa spun? M-am emotionat, mai sa-mi dea lacrimile. Ti-am spus ce s-a intamplat cu poezia de la ziua mea? E pe FB 😉 Mi-a placut foarte mult.
    Vezi ce bine e la mine? Cu un ochi razi, cu altul plangi 😉

  2. Pingback: colţul cu vechituri – 27 « Colţu' cu muzică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s