Fuse si se duse…

Standard

Ne-am pregatit de Apocalipsa, ne-am pregatit si de Craciun…Au trecut amandoua .Deja s-au cam golit frigiderele si camarile.Dar unde s-au dus sarmalele, carnatii si cefele de porc? Unde s-au evaporat bunatate de cozonaci, placinte si prajiturele?

Nimic nu se pierde, totul se transforma!Sau se depune…

efectele Craciunului

14 răspunsuri »

  1. Bre da ce silfida e fata din prima fotografie… 😦 cand te lovesti de ea prin pat de umpli de vanatai… dar a doua e moale si pufoasa ca un pinguin, mai mare dragul sa coabitezi cu asa exemplar sexi ! 😀

  2. Mie mi se pare destul de realista situatia, mai ales ca persona din prima poza are probabil cam 15-17 ani si a doua poate 30- 34. Adica daca se dubleaza varsta, se pot dubla si kilogramele, dar desigur depinde si de genetica, si de conformatie, si de metabolism, si de inaltime, etc.

  3. Intelegi acum de ce nu ma las de fumat? Am mancat saptamana asta cat un porc, aveam toate sansele sa devin pui de balena. Dar am avut grija sa nu se intample. Dupa fiecare masa am afumat mancarea cu cateva tigari. :)) Asa mi-am mentinut silueta. Ciudat este doar faptul ca la 20 de ani eram mai grasa, intr-o perioada am avut 68 de kg. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s