Nu te mai vaita!

Standard

E viata grea si gigacaloria scumpa? Te-a amenintat sefu’ ca te da afara fiindca iti iei prea des pauza de fumat? Si mai creste si acciza la tutun…

Ai arsuri la stomac de la carnatii picanti si vinul rosu? Nu vrea plodu’ sa invete la romana si iar n-o sa ia Bacul?

N-ai fost anul acesta la mare ca nu ti-a aprobat banca inca un imprumut? Ai folosit un prezervativ resapat si tocmai te-a anuntat nevasta ca a purces grea pentru a treia oara si te ia ameteala cand calculezi cat o sa te coste pampersii si laptele praf?

A venit iarna prea devreme, esti in pana de endorfine si te paste depresia? Te-au batut pantofii aia noi pe care ai dat o caruta de bani?

Nefericita soarta, zau! Simti nevoia sa te jelesti, vrei sa fii compatimit? Uita-te la filmuletul asta pe care l-am gasit la drstoica si mai gandeste-te odata inainte sa incepi sa te smiorcai. Multumesc, doctore, de terapie!

6 răspunsuri »

  1. Nu ma plang decat rar pentru ca mereu ma gandesc cu rusine cat de greu e pentru altii in comparatie cu mine.
    Acest barbat are in primul rand minte si spirit, iar aceste doua lucruri ne deosebesc de fapt de brute, cred.E DE ADMIRAT PENTRU BUCURIA CU CARE TRAIESTE FIECARE CLIPA SI PENTRU BUNATATEA PE CARE O RASPANDESTE IN JURUL LUI.

  2. Ca să ne amintim în fiecare zi ce înseamnă, de fapt, viață grea. Dar omul ăla nu crede despre el ceea ce credem noi… Atitudinea. În asta stă succesul personal într-o viață de om.

  3. Măi, una şi cu una face două. Ce pisici are a face drama altor oameni, şi aş merge pănâ acolo încât să invit la un test de imaginaţie : care sunt şansele unui copil născut în Africa neagră, Somalia, par igzamplu, cu faptul că din nou Constanţa ocupă locul I la preţul gigacaloriei, că tot amintişi de ea ?
    Adică da, ok, pot înţelege că sunt şi oameni mai nefericiţi ca mine. Dacă îmi sunt prin preajmă şi pot să îi ajut, cu dragă inimă. Asta nu-nseamnă că mă încui în baie şi plâng de grija lor în timp ce mie-mi arde casa, pe principiul că nici alţii nu au casă. Fiecare-şi duce crucea. Ce-i vina mea că a lor e de esenţă tare şi-apasă mai greu pe umeri ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s