Filozofia lui Gigel

Standard

Ce este femeia?

Partea I

Femeia este o fiinta pe care Dumnezeu a lasat-o pe pamant dupa chipul si asemanarea lui, desi toti ar fi vrut-o dupa chipul si asemanarea Pamelei Anderson. De fapt si femeia este un fel de Dumnezeu caci pe pamant ea e atotputernica.Nimic nu se face fara ea:

-nici  politica (vezi madam Thatcher)

-nici valva (vezi madam Hillary Clinton)

-nici miliarde (vezi madam Rotschild)

-nici copii (vezi mama)

Femeile sunt de doua feluri: tinere si foarte tinere.

PS. Cele mai in varsta intra in categoria „femei bine”. „Femeile bine” sunt cele care au implinit 50 de ani si e fapt merg pe 39.Oricum, la femei nu are importanta varsta, ci cosmeticele, fiindca fiecare produs cosmetic acopera 2-5 ani. Asa ca, daca o femeie foloseste 20 de cosmetice poti sa spui despre ea ca nici nu s-a nascut inca desi primeste deja pensie.

Partea II

Femeia este subiectul celor mai multe cantece de dragoste, de aceea dragostea este intotdeauna un cantec. Tata spune ca fara femei nu se poate trai. Cea mai mare calitate a unei femei e zestrea; cel mai mare defect al femeii e maica-sa. Dar, asa cum inventatorii au nascocit avionul fara pilot sau revolverul fara zgomot, tot asa se incearca o noua inventie:zestrea fara nevasta si sotul fara soacra! Cel ca va va pune la punct aceste mari inventii sigur va lua Premiul Nobel pentru pace.

Femeile se impart, dupa cum spune unchiul costel, in trei categorii:

-femei care au suflet si sunt stimate

-cele care au caracter si sunt admirate

-si cele care au „nu-stiu-ce” si sunt cautate.

Eu nu stiu de ce sunt cautate, ca doar nimeni nu se joaca cu ele de-a v-ati ascunselea ci de-a v-ati gasitelea…

images

30 de răspunsuri »

  1. Cele care au ,,nu-stiu-ce,, stiu sa se joace si trezesc in minte ca au exact ce iti trebuie. Celelalte nu stiu sa se joace, iau totul in serios si devin plictisitoare. Omul om se joaca toata viatza

  2. Bine ca nu e filozofia lui Dorel:) Destul de interesant ce ai scris tu, eternul feminin va ramane un etern subiect de discutie. Mi-a placut si poza de final, descrie perfect realitatea!

  3. Genial. Dar pe cand si filosofia Gigicai, despre barbati? Partea aia vreau eu sa o aud.

    PS AQpropo de soacre…Pot sa ma laud aici ca am noroc de un barbat care are numai tatal in viata? A fost un criteriu care a atarnat greu cand l-am luat.

  4. Zau, dar ce subiecte complicate alegi zilele astea. Acum ca m-am cam si speriat oarecum acolo sub amant de bravul comentator combatant Gheorgica, nu mai indraznesc sa comentez filozofic on topic, ci te invit la o Leapsa Calatoare, parca oarecum ceva mai simplu relaxanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s