Blonda de week-end

Standard

Week-end (inca) cu zapezi. Stiu ca aveti chef de subiecte seioase cum am eu chef de munca. Asa ca nu va mai pun in fata niciunei dileme, va spun doar cel mai nou banc auzit. Mie mi s-a parut bun, aproape ca am si schitat un zambet milimetric.Da’ poate o fi fost doar un tic nervos…

Undeva, in Romania, ninsoare abundenta,zapada multa pe carosabil, trafic ingreunat (cunoasteti imaginea, nu?). Un camion e urmat la mica distanta de un BMW X6.

BMW-ul se tot chinuiesa depaseasca camionul, intra intr-o depasire riscanta sicand ajunge in drepul cabinei coboara geamul si o blonda superba, suava, cu ochi albastri ii striga soferului de camion:

-Hei! Sunt Mirela si sunt blonda. Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!

Soferul, nimic, se uita la ea, intoarce capul si-si vede de drum cu aceeasi viteza. Se repeta faza de cateva ori, incercari de depasire, claxoane si acelasi rezultat.

La un momentdat camionul trage pe dreapta intr-o parcare. Vizibil iritata ca bunele intentii i-au fost in zadar, Mirela blonda se duce direct la sofer:

-Auzi, sunt Mirela si sunt blonda si de o ora iti tot spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul?

-Sunt Vasile, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, sunt de la drumuri si imprastii sare pe carosabil…

poze_funny_cu_blonde-coaja_de_banana

 

Anunțuri

9 răspunsuri »

  1. Ei colega la noi nu este zapada in schimb este mohorat, dar ai reusit sa-mi inveslesti ziua ,multumesc mai astept asemenea bancuri. Pupici Silvia

  2. Quitros Vasile ăla … 👿 Ce l-ar fi costat dacă îi răspundea din prima ? Oricum, brunet fiind, ar fi trebuit să realizeze că fata e oricum bătută de soartă. Dar nu fiindcă e blondă, nu-mi săriți în cap !!! Ci fiindcă cei de la Top Gear au spus despre X6 că este cea mai idioată mașină construită vreodată.

  3. Băi Vasile: bag-o pe Mirela în cabină, dă-i una „scurtă” şi-apoi treci înapoi la treabă, că se topeşte naibii zăpada de la soare şi rămîi cu sarea pe stoc! 😛 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s