Mosul vine prin posta

Standard

Tare as fi vrut sa fiu in forma maxima, sa ma bantuie toate muzele, sa-mi zdrangane clopotei in cuvinte, sa pot sa aplaud in timp ce scriu, sa pot sa cant in timp ce multumesc in scris, sa, sa, sa… Dar sunt cam in pana de talent oratoric, cam obosita, cam pe „repede-nainte” fiindca trebuie sa plec la serviciu… Dar sunt tare fericita ca a venit Mosul! Si-a venit in rate, dar cam toate odata, din colturi diferite ale tarii.

Ce-a adus? Cam asta:

IMG_4442

Restul cadourior, ce nu apare in poza, e deja… mancat! 🙂

E minunat sa primesti daruri! Cand ti le dau cei apropiati, cei din familie, te bucuri, le apreciezi, dar sunt oarecum asteptate. Dar cand ele vin de la oameni pe care nu i-ai intalnit niciodata decat in mediul virtual e ca si cum ai fi castigat marele premiu la loto cu un bilet cumparat intr-o doara si uitat prin buzunare. Adica e ceva uimitor si neasteptat, care te cam lasa fara reactie de moment. „Cum, ma, eu am castigat? Ce-am facut sa merit asta?”…

Cam asa m-am simtit eu primind cele trei pachete minunate de la trei persoane speciale.Si regret ca n-am avut inspiratia sa le fotografiez si ambalate, sa vedeti ce frumoase erau! Multumesc mult, Sava! Acum stiu ce gust are siropul de artar! Multumesc mult, Contesa! Cartea ta e aproape o bijuterie! Multumesc mult, Potecuta! Surpriza ta m-a lasat fara cuvinte!Nu e prea reusita fotografia mea, dar sper ca se poate citi textul, unul care-mi era cunoscut, dar care acum imi va fi si mai drag si va sta lipit mereu pe frigiderul meu. Sa mai spun ca frigiderul arata mai frumos decat pomul de Craciun, cu noile achizitii? (da, recunosc, am boala magnetilor de frigider! Nu putem fi toti perfecti… 🙂 )

IMG_4443Sarbatorile de iarna chiar au inceput! Si spiritul lor chiar il simt, adus de niste doamne minunate.Reverenta, doamnelor! Si sa va ninga doar ganduri bune scuturate de aripi de ingeri!

 

 

 

7 răspunsuri »

  1. Mulţi suntem în aşteptarea Moşului, măcar fiindcă am câştigat nişte concursuri, iar advertiserii ne-au uitat. Dar cele mai frumoase daruri sunt cele primite de cine nu te aştepţi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s