Ultra-scurte

Standard

Vesti minunate aflate azi de la televizor:

In urma epidemiei cu virus gripal au murit 23 de persoane iar 11 au decedat! 

Nu s-a specificat cati au „mierlit-o” si cati au „dat coltul”…

Presedintele Putin si-a redus salariul cu 10% , ca urmare a crizei economice!

Slabut, bre nea Putinica, slabut! La valoarea matale te lasi intrecut de unu’ plesuv si chior care a taiat cu 25%?…Te rabda mandria imperiala sa nu plusezi cu dublu sau nimic?

Anunțuri

27 responses »

 1. fataaaa eu explic asa ” mortii E aia de-i inmormantam , iar decedatii E aia de-i incineram… tu aduna si vezi de avem destule … lemne!!
  ca … procente in minus avem destule … ca vezi tu 25% de acu 2 ani E mai mare un pic ,ca 25% di anu asta si… asa am dat matematica cu craci in sus si la morti si la procente!!

  • De-aia zic „mortii cu mortii si vii cu…decedatii!” Si cred ca e pacat de lemne, sa stricam atata padure pentru unii si-asa morti? Nu-i mai bine cu lampa cu benzina? Ca tot o sa scada acciza…

 2. Duamnelor, la multi ani!
  si va recomand un calduros: da-l naibii pe tv, ca viata e mult mai frumoasa si vesela fara stirile alea. M-am uitat din greseala aseara la un documentar fain facut dar si prezentatoarea avea voce de inmormantare/sfarsitul lumii desi nu era nimic dramatic acolo, aceeasi neincredere a romancelor in sistemul medical si birocratia romaneasca.

 3. Se zvonește că Putin e cel mai bogat om de pe planetă. Poate se pune în calcul că toată Rusia e a lui sau o fi având nește miliarde sub acoperire. 😉
  La mulți ani de 8 Martie! 🙂

 4. Cel mai tare a fost totuşi tovarăşul ministru Duşa care, după accidentul din Muntenegru s-a lăudat că a adus în ţară „Trupurile neînsufleţite ale cadavrelor celor decedaţi” inventând astfel triplul pleonasm.
  Da acu’ să-i lăsăm pe tolomaci într-ale lor şi să ne-apucăm de treburi serioase :
  La mulţi ani, Adelină dragă !

 5. La mulţi ani! Adelino! Şi lasă-l pe Putin. Că măcar el şi-a redus salariu’ lui, spre deosebire de ăla chel şi chior, care l-a redus pe-al altora! E o diferenţă, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s