Sefu’ are intotdeauna dreptate!

Standard

OFFF! OFFF!! OFFFF!!!

Zic doar atat fiindca nu vreti sa stiti cam ce-i la gura mea acu. E drept ca-i numai pe dinauntru, urlu in gand fiindca, daca as urla cu voce tare, s-ar crede ca e cineva in travaliu, gata sa nasca. Nu-s in travaliu, da-n niste chinuri tot sunt, de nervi ca merge net-ul  ca ochiul mortului; o mortului- mort, nu a aluia oarecum zombi, care tot mai misuna haotic…

OF! Cand o sa ma fac eu mare (adica cand o sa bat suta de kile?) o sa inventez ceva, nu stiu ce, dar ceva tot o sa inventez, care sa faca netul accesibil precum aerul , sa se bucure tot fraieru’.Sa fie pretutindeni, din belsug si la liber, sa se sature lumea. Sa nu se mai enerveze oamenii tooot uitandu-se cum se invarte cerculetul albastru si nu se incarca nimic, asa cum fac eu de vreo ora, de mai am putin si ma hipnotizez.

Nici nu stiu daca o sa ma lase sa postez, asa ca nu merita sa imi storc creierii pentru vreo capodopera memorabila. O sa va spun insa tot ceva „memorabil”, ce m-a invatat azi cineva, un „om de bine”.

Noi, oameni inteligenti ce suntem, cunoastem beneficiile si neajunsurile muncii, dar mai ales stim cum sa ne ferim de ea!

Cel mai mare pacat al omului e sa-si ia munca prea in serios!

De ce te grabesti? Daca si lui Dumnezeu i-au trebuit sase zile sa faca lumea, tu de ce vrei sa inveti totul intr-o zi?

Ziceti voi, nu-i minunat sa traiesti printre intelepti? Si, mai ales ales, sa-ti fie si sefi?… 🙂

7 răspunsuri »

  1. Bre, io înţeleg că te oftică cerculeţul ăla care se-nvârte şi… nimic. Da’ ce legătură are cu şefu’ tău? Că doar e bine ştiut că el are dreptate indiferent dacă-ţi merge netu’ au ba.

  2. E tare aiurea când nu merge netul ăsta şi tot aştepţi şi…. degeaba. Dacă mai e şi la serviciu…n-ai ce face. Doar să-ţi iei abonament de net pe telefon. Să nu fie de deochi (ptiu, ptiu!) netul de acasă merge bine.
    Cu zicerile şefului, n-ai ce-i face. Mereu are dreptate, păi nu?
    O zi frumoasă! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s