Interviuri „academice”

Standard

Vocea poporului:

Mandrii ca suntem romani? 🙂

Reclame

14 răspunsuri »

  • Ups!! As putea sa dreg busuiocul si sa zic ca am facut-o intentionat, sa ma asortez cu intervievatii dar mi-e sa nu-mi creasca nasul ca lui Pinochio.Adevarul e ca am scris cu un ochi la tastatura si unul la un pacient ‘recacitrant” care imi tine companie cu statia de bruiaj pornita. Bine-i sa ai un vecin vigilent! 🙂 Da’ si cei din imaginile alaturate sunt tot vecini cu noi.

   • Într-un fel sau altu’ tot te-ai asortat. Ce, credeai că-mi scapi ochiului de vultur?! 🙄 😀

    Acu’, pentru mulţi o fi de şagă, da’ noroc că nu ştiu străinezii româneşte, că auzind răspunsurile de mai sus ar zice: „ptiu, drace, ăştia după ce că-s infractori internaţionali mai sînt şi proşti pe deasupra!”

    Ţăranu’ (autentic) poate nu ştie gramatică şi n-are cultură universală, da’ nici orăşanu’ nu ştie a mulge vaca, a pregăti pămîntul şi în general a ţine o gospodărie ca la ţară. Mi se pare nedrept să rîdem numai de una dintre categorii, dacă e să rîdem.

 1. Mie mi-au placut la nebunie alea cu creierul si cu nr de ore dintr-o zi ! Efectiv am dezvoltat o enorma simpatie pt cei care au raspuns ! Dar pe bune, fara nici o ironie. Nu as putea sa explic de ce in mod ff clar, efectiv nu ma pricep, mi se pare prea complicat de abstract.

  • S-ar putea face o ‘enciclopedie” cu toate interviurile astea, eu am ales doar cateva, la nimereala. pe cele cu tematica mai dificila,sau cu neologisme le inteleg sa dea asa rezultat dar daca si la cele simple, despre paste, craciun si alte banalitati iti dau asemenea raspunsuri… Radem noi, da’ nu-i a buna…Simpatia-i simpatie dar si analfabetismul e in floare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s