Eu sunt Adelina.

-om obisnuit

-preocupari obisnuite

-ceva mai multi de doi neuroni

-protestatarul de serviciu, probabil fost haiduc intr-o alta viata

-rad de viata cat pot ca sa nu rada ea de mine

-rad de mine fiindca o pot face mai bine decat dusmanii mei

-cine nu rade cu mine , rade impotriva mea

Noua mea adresa de mail, pentru fanii din lumea intreaga, pentru spovedanii on-line sau pentru consiliere in materie de strategii, crize, aberatii si dileme existentiale: eminenta_cenustie@yahoo.com.  Nu mai vand ozeneuri, am reziliat contractul cu furnizorul martian ca-mi trimetea marfa contrafacuta, din China!:))

Va rog sa nu-mi cereti mana, una e deja data, cealalta imi mai trebuie, ca ma mai mananca uneori nasul si trebuie sa ma scarpin.Alte propuneri?

65 de răspunsuri »

  1. Ma bucur ca in sfarsit te-ai gandit sa dai si altora din umorul si intelepciunea ta .A fost cea mai draguta surpriza din ultimul timp.
    Bafta! Te voi urmari in continuare!
    Monica

  2. ei bine…era si cazul…si timpul…ca fro’ 10 ani am tot auzit „tac eu,tac,dar si cand m-oi porni…”..ete ca te pornisi,iar uraganul n-are nici o sansa in fata ta.
    cu degetul ai grija…nu-l anchiloza si mai mult…un antireumatic ceva…si mai ales sa nu amortesca,iar la prima folosire sa-l rupi cum ai facut cu piciorul…
    acu’ poti sa stai linistita ca ramane ceva in urma ta…bafta la blogarit si la cat mai multe degete folosite!
    …de la cargo suntem…

  3. Am citit câteva din articolele tale, care mi-au plăcut foarte mult, sunt foarte bine scrise, foarte amuzante şi chiar ridică nişte probleme, aşa că te voi urmări în continuare. Succes mult şi bine ai venit printre noi 🙂 Şi eu sunt destul de „nouă” pe blog.

    • In 1935 nu ma pute nici porni, dara-mi-te sa ma opreasca, ca nu sunt chiar de-o varsta cu Matusalem :)))E adevarat ca ma opresc greu din scris, spre disperarea unora.Promit ca-n alta viata o sa fiu analfabeta, poate o sa cant:)))

      • no, am crezut că eşti din neamul lui Hailendăr 😉 . cred că şi eu promit să fiu analfabet într-o altă viaţă, poate chiar ţăran, dacă tot îmi doream odată asta, dar deocamdată, tot spre disperarea unora, nici eu nu-s taman uşor de oprit 🙂

  4. Adelino maica, doar azi aterizai acilea si vazui cele de mai sus… 🙂 You rule and rock, fata mea, baga mare! 🙂
    – – –
    Ah, o întrebare serioasa: se zice „a se arde (cu zeama)” sau „a se frige”?… Merci d’avance pentru „luminare”! 🙂

    • Deci ai greturi si preferi acrituri! Pot sa fac si-o zeama de o sa ti se strepezeasca dintii.Clientul nostru, stapanul nostru! Numai sa fie lumea multumita si sa nu-mi pierd musterii!:)
      Onorata de invitatie! Eu treceam oricum pe la tine, ca nu se stie cand am nevoie de-o viza.;)

  5. Ati fost nominalizat pentru “Wonderful Team Member Award” de catre
    http://t.co/U6DTTcy6hF
    Regulile sunt urmatoare:
    1. Don’t forget to thank the nominator and link back to their site as well;
    2. Display the award logo on your blog;
    3. Nominate no more than fourteen readers of your blog you appreciate and leave a comment on their blogs to let them know about the award;
    4. Finish this sentence: “A great reader is…”

  6. Mie mi-a placut ce am citit . Si despre tine si ce ai scos tu din putul gandirii in ultima vreme. Am de gand sa ma abonez la neuronii tai, asa ca, daca te-a pus necuratul sau scrii, acum indura 🙂

  7. Wow !!(si pot sa o mai spun inca o data : wow :)) ) sincer am intrat pe blogul asta din greseala.Dar vad ca a meritat ;))Te-ai gandit sa scrii o carte?Ai talent.Din belsug. Chiar mi-ai atras atentia.Ai niste istorisiri foarte amuzante si dragute:3 Banuiesc ca am ce face in vara asta !

    • O, pasa, cat de darnic esti! In complimente.:))
      M-am gandit de multe ori sa scriu o carte dar inca n-am facut numarul suficient de laudatori care sa ma motiveze.Ca sunt cam timida…:))
      Orice greseala in viata se plateste.Din greseala ai intrat , din greseli sa inveti.
      Onorata de vizita si te astept oricand cu placere.Macar un zambet sa daruiesc oricui isi pierde timpul sa ma citeasca.

  8. Cioc…Cioc! Io sunt Iared. Metusala este acasa? Cand soseste sa ii spui ca am venit sa bantui prin blogul ei. Credeam ca dau aici, nas in creanga, la intrare cu arborele G. Ma gasesti tu, ca nu ma pricep la sters urme

    • Da’ ce-s eu, secretara Metusalei aleia? Daca ai platit biletul acu’ bantuie linistit! Cat timp vii cu creanga de maslin eu te astept cu paine si cu sare. Dar daca schimbi ramurica in urzica te alegi numai cu sarea. In ochi! 🙂
      O singura nedumerire: esti bufnita sau cucuvea?… ca sa stiu daca est cu intelepciunea sau cu vestile proaste. 🙂

    • Multumesc de vizita si de vorba buna! Galceava o ocolesc cat pot dar nu stiu cum fac de nu ma ocoleste ea pe mine, nu e „galceava inteleptului cu lumea” ci galceava tuturor cu toata lumea, ca asa-i la romani sa combatem plictiseala. 🙂
      Curaj avem, primavara frumoasa e in asteptare. Sa fie bine ca sa nu fie rau, la toata lumea! 🙂

  9. Te-am gasit intamplator la o prietena in lista (mi-a placut numele blogului) si chiar ma bucur ca am avut inspiratia sa deschid cateva pagini ale tale. Ai nerv, umor si optimism! Imi place cum scrii si o sa citesc cat mai multe din cele scrise de tine.
    Nu sunt autor de blog ci doar cititor de bloguri. Bune!
    Cu multumiri alese astept noi postari!

    • Onorata de vizita si mulumesc intamplarii care te-a adus in umila mea casa! De obicei am mai mult nervi decat nerv dar sper sa nu se observe, ma straduiesc sa fiu pacifista. 🙂
      Cititorii de bloguri se mai molipsesc si ei de boala asta si ajung sa scrie, nu se stie cand voi avea placerea sa te citesc si eu.
      Bun venit!

    • Multumesc mult, onorata de atentie! Doar ca sunt intr-o perioada atat de aglomerata incat abia mai am timp sa trec sporadic pe propriul meu blog, ce sa mai zic sa-i nominalizez pe altii!Dar promit sa ma revansez cat mai curand.

  10. :)))) =))))
    Esti sigura ca esti normala?? In sensul bun al cuvantului! Nu esti cumva tot livrata de furnizorul martian? :))))
    Esti minunata! Numai din „despre” iti pot spune asta si ma bucur nespus ca te-am gasit! :*

    • M-am uitat atent in oglinda: am 2 ochi, doua urechi, un nas, o gura, o masea de minte… Deci, da, cred ca sunt relativ normala.Numai relativ.
      Pe stra-stra-bunica nu stiu daca o chema Eva, ca nu mi-a lasat nici un testament semnat , dar sigur era de pe o coasta martiana! De-aia nici nu mananc legume, mi-e teama sa nu-mi activez vreo gena recesiva si sa ma inverzesc.
      Bun venit, multumesc de vorba buna si te astept oricand cu un zambet. Ma rog, uneori e mai mult ranjet… 🙂

  11. :))) E ok daca asta ai vazut in oglinda… am verificat si eu… am vazut la fel! 😛
    Bine te-am gasit si oricand vin zambind (chiar daca in suflet de multe ori, nu)!
    Pupici si o saptamana minunata!

  12. Draga mea, e ok să folosesc un citat din tine cu ghilimele corespunzătoare și spunându-ți numele?
    Mi se pare genial:
    „Va rog sa nu-mi cereti mana, una e deja data, cealalta imi mai trebuie, ca ma mai mananca uneori nasul si trebuie sa ma scarpin.Alte propuneri?”
    Și nu-mi vine ceva mai tare. 😀

      • Păi eu știu ce pot păți? Ei clasici… ești într-un fel că de asta există blogul meu, fiind printre primele persoane pe care le-am citit (pentru că mi-a plăcut rău) și m-au acceptat în bătătura personală. Și ca să nu te dai mare 😀 : Așa, fix așa șa fi zis și eu, dar ai apucat tu să zici înaintea mea. 😀
        Mulțumesc și te pup. 🙂

    • Nu, din pacate (sau din fericire) n-am cont pe nici o retea de socializare, abia am timp de blogul asta care mi-e tare drag dar necesita mai mult timp decat am eu disponobil.
      Bun venit in vizita, usa mea e cu drag deschisa tuturor.

Lasă un comentariu