Tortura sublima

Standard

you_make_me_smile_smiley_zambete_curcubeu_steluteEram impreuna cu mai multi Gigi Duru mascati intr-o duba si escortam un infractor periculos imobilizat pe o targa. Si tipul necheza ca un armasar turbat, facea spume la gura improscandu-ne cu injurii si amenintari. Un coleg s-a apropiat sa-i dea sonorul mai incet cu un pumn in gura dar individul nu s-a singhisit prea mult, era obisnuit cu astfel de tratamente. Ba i-a mai tras si un picior zdravan in piept colegului, noroc ca avea „armura” de protectie, altfel ramanea precum stramosul Adam fara o coasta.

Rabd eu ce rabd, dar nu pot trece peste faptul ca sunt_totusi!- o doamna si am timpanele fine, ma agasau urletele fiarei incatusate. Asa ca ma apropii zambitoare si pana sa bage namila de seama ii infasor picioarele zdravan cu o banda de scotch de-ala bun de te intepeneste instantaneu.Apoi ii trag mergatorii si sosetele din picioare. Brusc, toata lumea scapa de parul din nas si sinusurile ni se dezobstrueaza de aromoterapie. Rabd. Si incep tacticos sa-l gadil pe nemernic in talpa. Gadi-gadi la dreptul, gadi-gadi la stangul, apoi gadi-gadi la ambele, simultan, ca de-aia mi-a lasat Dumnezeu doua maini. Fiara se cambreaza, strange din falci, il trec transpiratiile. Dar se bucura, imi zambeste cu tote cariile intr-un ranjet larg. Dupa cinci minute urla printre hohote de ras:”Bate-ma!Bate-ma!”Zau, mai masochistule? acu eu sunt maestru de ceremonii, jucam dupa partitura mea.

Cand deja incep sa ma doara degetele observ cum din atata zbatere i s-aridicat camasa.Sadismul meu ludic trece la un alt nivel si incep gadilatul intercostal, tortura suprema. Tipul e rosu-vinetiu, cu diafragmul contractat la maxim, cu ochii iesiti din orbite.Leit un melc storcosit sub copita unei vaci!Ia de mai injura, musiu, daca-ti da mana! Prevad ca sfarsitul (sfarsitul lui, desigur, ca eu m-as mai juca asa vreo ora) e aproape si urmaresc atenta cum se instaleaza apneea, plamanii nu mai gasesc forta sa se destinda, aerul nu mai trece dincolo de hohotele schimonosite de ras…

N-am mai apucat sfarsitul ca m-am trezit brusc din ceea ce eu numisem o atipeala scurta dar se transformase intr-un somn cu vise. Bag de seama ca am un zambet tembel pe fata cu bale in coltul gurii si pumnii stransi. Arunc repede o privire vinovata in stanga sa vad daca a observat cineva satisfactia ce m-a cuprins; n-as vrea sa se interpreteze ca am avut un vis erotic si un orgasm in somn.:))

Sotu’ se uita atent la televizor, e un film politist, n-a vazut nimic.Bineee! Asa ca e timpul pentru un somn adevarat.Imi sterg saliva cu maneca pijamalei si ma intorc cu spatele. Sa trecem la treaba! E timpul sa-mi fac o lista cu „prietenii” pe care i-as baga in duba pentru un tratament gadilicios-intensiv. E vreunul care nu se gadila? avem planul B: epilat pe talpi cu flacara de la bricheta! Lasa, nu-mi spuneti ca oamenii n-au par pe talpi, procedeul ramane acelasi doar ca n-o sa-i mai spun epilat ci cauterizare de bataturi!

Mai rasfoiesc putin agenda in cautare de „prieteni” si daca imi mai raman locuri pe lista pot sa preiau si din „prietenii” vostri care n-au mai ras de mult. Desi ar fi pacat sa nu-i inveseliti voi personal si sa nu le cititi bucuria si extazul pe fata…:))))

Ce-mi place de mine cand sunt prietenoasa!

47 de răspunsuri »

  1. vaaaai, ce vise ai :))
    eu am avut o perioada cand ma visam karatista. Adica visam scenarii de Hollywood, cu lupte cu asiatici, cu Jackie Chan, karate kid, etc. ma trezeam si radeam, mi se parea hilar.
    Apoi am inteles ca uneori tensiunea de peste zi, nervozitatea se transforma in aceste vise semi agresive. Si au disparut visele!!
    Acum imi pare rau, ca as putea vinde 1-2 scenarii chiar bunutze 😉

    • Vezi ce rau e sa intelegi profund realitatea? Dispare tot amuzamentul…
      Cat timp nu e ilegal eu tot mai visez metode de razbunare, fac si eu justitie macar in somn.
      Mai elimin din stres si cred ca elimin si ceva calorii, ca ma trezesc cam transpirata.Deci se cheama ca fac sport!:))

  2. Uite-așa am rămas eu acum, cu un rânjet tâmp de satisfacție și cu pixu-n aer – că mă gândesc la lista mea de prieteni. Adică… ăi fi tu prietenoasă, dar nu-mi pot refuza satisfacția reală de a-i tortura cu mâna mea :)))

    • Pai asta ziceam si eu:satisfacta e maxima cand aplici tortura cu mana ta. Dar, pentru cei prea milosi sau cu degete sensibile, ma sacrific eu! Si eu urasc paianjenii dar nu pot sa-i storcosesc; asa ca numai tip dupa ajutor, ii marchez teritoriul si astept intariri, sa faca altul treaba murdara!:))

  3. Fara suparare, nu cred c-as vrea sa fiu pacienta ta
    Nu stiu de ce am eu in sange ideea aceea de respect pt toti bolnavii, chiar si cei nedoriti, enervanti…M-am uitat prea mult la Grey
    DAR
    De fapt cred c-ai fost rea doar in vis 😉

    • Nu era vorba de un pacient, cu ei nu sunt rea niciodata, orice ar face. Visam ca sunt nu stiu ce bodyguard, ceva si ala era un infractor periculos in duba politiei. Abia cand m-am trezit mi-am dat seama ca as putea patenta metoda pentru „prieteni”.:)

  4. De la locul în care ți-ai amintit că ești o doamnă, râd și suspin, și suspin și râd, și când ai timp îți dau și eu o listă. Eu nu mă pot ocupa de ei pentru simplul motiv că a trebuit să-i iert ca să mai pot dormi noaptea fără atacuri de panică, dar, evident, iertarea nu a fost completă! 😛

    • Aoleooo, ai traume majore, fata, daca te-ai tratat cu iertare si impacare de sine! Teoretic si eu i-am iertat pe multi dar practic tot le-as mai plati cate o polita, pentru echilibrarea balantei.Singurul atac de panica l-am facut la prima criza de astm, ca nu stiam ce naiba am de mor din senin si eram si singura acasa.Si singurul gand care mi-a venit in cap a fost sa descui usa, sa nu trebuiasca s-o sparga sotul cand vine dimineata si eu sa zac moarta in casa.Sa sun la vecina de palier care era asistenta sau la ambulanta, nu m-am gandit!:))

      • Doamna, inca un punct comun intre noi doua. Suntem inascute in aceeasi zi, avem vise agresive ( eu le-am pierdut deja), avem astm.

        ( off topic: ai primit emailul meu pe vand_oz..@… ? – daca nu, scrie-mi un email, vreau neaparat sa vb , off topic)

      • Se vede cu ochiul liber, așa-i? 🙂
        Adelina, tot te-ai gândit la ceva în situația care erai. Și te-ai gândit la omul drag, asta spune multe. Bine, ca să fiu în ton cu spiritul tău de umor negru, cred că n-ai vrut să-i mai lași o cheltuială pe cap, cu ușa aia! Doamne, iartă-mă, vezi cum mă provoci?! 🙂

  5. Si cine ar putea sa se razbune pe tine, pt un asemenea gest? :))
    Daca ar fi ntrebat „si cum te-a torturat?”, ar rade si curcile de el/ea, sa raspunda „pai m-a gadilat” :))
    Am ras de m-am prapadit, pana am citit ca ncepe sa se instaleze apneea. Apoi am inceput sa-mi pun intrebari serioase, cum ar fi … la ce sectie de spital te-ai transferat? 😀 Bine ca m-am linistit, ca a fost doar un vis 🙂 Sper sa nu ma visez in rolul „victimei”, noptile urmatoare! 🙂

    • Vezi, asta inseamna evolutie: sa mai rafinam si tortura, ca am depasit trasul pe roata si batutul cu biciul!Eu stiu ce corvoada e gadilatul pentru mine asa ca nici altora nu cred ca le e bine..Daca visezi urat sa spui, ca descant si de deochi si de sperietura !:))

      • N-am visat urat dar a trebuit sa ma opresc din spalat/gadilat cu dusul bucal pe la gingii, si sa trag o portie buna de ras, amintindu-mi de postarea ta 🙂 Chiar si asta ma gadila, mi-e tare greu sa-l folosesc, iti dai seama cat de gadilabila sunt! 🙂
        Chiar, „gadila-te-as pe la gingii”, cum suna!?! :))

  6. Ah, ce bogatie de vis ! Tocmai ce scrisesem 2 articole despre visele descrise de Viebnela, unul despre cel care apartinea unui personaj fictional care visa in desert, si al doilea despre visul ei personal cand avea febra, si tocmai ma gandeam ca a inceput sa-mi placa sa scriu articole despre visele altora, dar nu prea gaseam pe nimeni care sa mai povesteasca sau sa-si aminteasca ce-a visat, si pe urma am aflat de pe blogul lui Spanac, care si el incepuse sa-si povesteasca cateva vise, ca si tu ai scris despre unul aici !! Acum am de scris despre atatea vise noi ca nu mai prididesc ! Si chiar azi dimineata eram asa cam trist si ma gandeam, „Vreau vise ! Dati-mi vise ! Regatul meu pt un Vis !”, mai ales ca nu aveam chef sa scriu despre articolul cultural mai serios pe care il incepusem pe blog, ca ala e mai dificil, trebuie sa descriu un oras intreg, si asa ceva nu am facut niciodata, insa despre vise pot sa scot 300 de cuvinte numai si bazat pe cateva propozitii de vis !! Si cand vad ce bogatie de detalii mai sus ma ia cu ameteala !! Dar acum trebuie sa stai la coada, ca trebuie sa incep cu visele lui Spanac, si el are vreo 3 deja, si abia pe urma ma apuc de visul tau, ca asta e si mai complicat, se poate scoate din el un adevarat bildungsroman…mai ales ca eu nu sunt in stare sa scriu concis si la obiect !

    • Bine, domnu’ Freud, stau la rand, ce sa fac… Stiu ca ai antecamera plina,ma asez intr-un colt si ma apuc de tricotat ciorapi, pana imi vine randul termin o pereche cat sa am cu ce plati consultatia si terapia.;))

  7. Eu ma gadil intr-un hal fara de hal, la cea mai mica atingere, mi se taie respiratia si simt cum ma sufoc, la fel ca si bietul tau infractor. Daca te prind pe langa mine cu asemenea intentii, sa stii ca stricam prietenia. :))

  8. Jumatate de articol am fost convinsa ca vorbesti serios si lucrul asta chiar s-a intamplat. Restul de jumatate am inceput sa ma intreb daca nu cumva chiar ai fi in stare. Inca ma mai intreb. Vezi, uite intrebarile mele!! Acuma serios, (desi nu am vorbit chiar neserios nici pana acum), esti tare, Adelina draga (pot sa iti zic asa din moment ce o oricum sa devenim prietene virtuale pana la urma, ca eu ma tin ca scaiul de oamenii care scriu frumos?). Tare, adica tare misto ! 😉 Multumesc de recomandare!

  9. Pingback: Am citit adineaori la Vienela despre visul ei ciudat.

Lasă un comentariu